Kunst en Erfgoed

Leerlingen dansen, schilderen, zingen, fotograferen, filmen, schrijven en acteren over hun eigen plek thuis, de Achterhoek, Nederland en de grote wijde wereld. Zij zetten hun eigen erfgoed en dat van de wereld om in eigen werk.

Een les duurt 90 minuten.
– Kies jaarlijks dezelfde discipline voor verdieping of kies steeds een andere discipline voor verbreding.
– De leerkracht hoeft zelf niets voor te bereiden met de klas.
– Bij elke workshop worden drie reflectieopdrachten geleverd, om na de les met de kunstdocent zelf aan de slag te gaan en verder te verdiepen.

€ 105,- per workshop.

Er zijn verschillende workshops voor verschillende groepen.
Combinaties van workshops kunnen per onderwerp maar ook per groep worden gekozen!

Klik op een van de vakken (muziek, beeldend, etc.) voor meer informatie:

Vak

Beeldend

Multimedia

Groep 1&2 Hoor het Huis Er woonden eens... Speuren achter de deuren Ik zie, ik voel... Schatkamer
Groep 3&4 Boh foi toch! Het volk danst! A-j mekoander moar verstoat Schatgraven Verhalenverzamelaar
Groep 5&6 Zingen in je moerstaal Klomp - en - dans!  Spreek woorden Uitvind-Ding Blikvanger
Groep 7&8 Over de Grens Dance-Stories SF-Spotlight Achter de Horizon Mijn ideaal