Kunst en Erfgoed: Muziek

Kunst en erfgoed - MUZIEK

Workshops muziek in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen.

Groep 1-2 | Hoor het huis
Kleuters maken spannende klanken en leren nieuwe liedjes op zelfgemaakte instrumenten.
Kosten: €70,-

Groep 3-4 | Zingen in dialect
Dialect? Plat praten? Kinderen kennen het vaak van opa's en oma's, maar spreken het zelf niet. Met verschillende liedjes gaan we op zoek naar de taal van de streek waarin de kinderen wonen.
Kosten: €105,-

Groep 5-6 | Zingen in je moerstaal
Als echte singer songwriters schrijven de kinderen eigen tekst in 'moerstaal'', en maken er een lied of rap van.
Prijs: €105,-

Groep 7-8 | Over de grens
Een wereldreis! Kinderen ontdekken verschillende soorten percussiemuziek en leren het zelf spelen.
Prijs: €105,-

Groep 7-8 | Workshop DJ
Kinderen ervaren hoe het is om zelf DJ te zijn en leren hoe je dit doet.
Kosten: €105,-