Kunst en Erfgoed: Theater

Kunst en Erfgoed - THEATER

Workshops theater in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen.

Groep 1-2 | Speuren achter de deuren
Ieder huis heeft een verhaal, de actrice of acteur neemt de kinderen mee naar de boerderij en laat ze speuren in elke kamer naar een verhaal om zelf te spelen.
Kosten: €70,-

Groep 3-4 | Helden
Alle helden verzamelen zich en bundelen hun krachten om zelf een toneelstuk te maken en te presenteren voor held-genoten.

Groep 5-6 | Spreek woorden
Kinderen leren spraakmakende scènes met en over spreekwoorden te maken en te presenteren.

Groep 7-8 | SF-Spotlight
Kinderen leren een eigen reclamespot te maken over het innovatieve wereldverbeterende product dat ze zelf ontwikkelen.