Kunst en Erfgoed: Multimedia

Kunst en Erfgoed - MEDIACREATIVITEIT

Workshops mediacreativiteit in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen.

Groep 1-2 | Schatkamer
Kinderen leren vanuit verschillende camerapunten met een échte iPad hun lievelingsknuffel heel speciaal op de foto zetten.
Duur: 60 minuten
Kosten: €70,-.

Groep 3-4 | Verhalenvezamelaar
Pas op! Witte Wieven in de klas! Kinderen vangen met fotografie het verhaal in mooie beelden.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-.

Groep 5-6 | Blikvanger
Kinderen maken foto's vanuit verschillende standpunten, kaders en locaties op school en bewerken dit op een iPad tot foto's uit de jaren '60.
Kosten: €105,0.

Groep 7-8 | Mijn ideaal
Bedenk je eigen superheld die een probleem in de wereld oplost en maak een filmpje van de superheld in actie. En die superheld… die speel je zelf!
Kosten: €105,-.