Filteren op categorie:

Aanbod activiteiten

Voorstelling Voorstelling: Familie van Nielie... Categorie: Theater

Groep 5,6,7,8 | Voorstelling Familie van Nielie door Kwatta en het Nationaal Jeugd Orkest

Op avontuur met een nieuwe familie? Daar is ie: de 'Familie van Nielie'!

Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, moeder, broertje, zus, kortom de 'Familie van Nielie', die almaar groter en groter wordt. Waar woont zo'n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Waar plek is voor iedereen. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de 'Familie van Nielie' van liefde soms bijna uit elkaar.

Deze voorstelling vindt plaats in het Amphion op 19, 20 en/of 21 februari 2018. Je vindt de trailer van Familie van Nielie hier
 Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Voorstelling: AaiPet Categorie: Theater

Groep 1-2 | AaiPet door Bonte Hond

AaiPet ie een hilarische voorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show daning in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken?

Er kunnen maximaal 60 leerlingen tegelijk naar deze voorstelling. Deze voorstelling kan ook prima in een speelzaal gespeeld worden. Je vindt de trailer van Aaipet hierLees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Voorstelling: Lichterlaaie Categorie: Theater

Groep 3-4 | Lichterlaaie door Koperkwintet KWIVR

Een vlammende muziekvoorstelling over alledaagse helden, smeulende dromen en de moed die nodig is om regels te breken als er nood aan de man is.

Vier brandweermannen en één brandweervrouw wachten op het rinkelen van de alarmbellen. Zij staan 24 uur per dag paraat, verlangend naar vuurzeeën en hunkerend naar heldendaden. Tot die tijd worden hun vurige wensen geblust met het onderhoud van het materieel, inspecties, briefings en de ietwat eigenaardige liefhebberijen. En met wachten, héél véél wachten...

Bij deze voorstelling is uitgebreid lesmateriaal ontwikkeld met filmpjes waarin de leden van Koperkwintet KWIVR vertellen over zichzelf, de instrumenten en hun rol in de voorstelling. Daarbij levert KWIVR een filmpje dat het aanleren van het brandweerlied 'Opzij, opzij, opzij' en 'aan de kant' extra leuk maakt!

Deze voorstelling vindt plaats in de muziekschool op 27 en/of 29 maart 2018. Je vindt de trailer van Lichterlaaie hier.Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Co-creatie: Zeg het maar Categorie: Theater

Groep 7-8 | Zeg het maar

Puberteit? Social media? Het leven als brugklasser? ZEG HET MAAR! Waarover moet er een voorstelling komen?

Groep 7/8 bepaalt het onderwerp, denkt mee en is uiteindelijk publiek van 'hun' voorstelling. De spelers? Jongere acteurs van talentenklas GRID GOUD. Acteurs met lef, ideeën, moves, songs en een 'out of the box' mentaliteit.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Koffervertelling Categorie: Theater

Groep 3-6 -| Koffervertelling door Frederique van Domburg

Een kleine voorstelling over een jongen die piano speelt, in een boom klimt en vooral de (zee van) mogelijkheden in zijn gedachten verkent... Daarna worden de kinderen door Frederique uitgenodigd zelf verhalen met hun lichaam te vertellen.

Duur: 90 minuten.
Kosten: € 105,-Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Schoolverlaters Categorie: Theater

Groep 8 | Schoolverlatersproject Wall of Fame

Wil je iets anders dan de standaard groep 8 musical? Sofie en Willem zetten de sterren (schoolverlaters) in de spotlights in een onvergetelijke zelfgemaakte eindvoorstelling.

Duur: 9x90 minuten.
Prijs: afhankelijk van aantal leerlingen en de wensen van de school.Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed: Theater Categorie: Theater

Kunst en Erfgoed - THEATER

Workshops theater in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen. 

Groep 1-2 | Speuren achter de deuren
Ieder huis heeft een verhaal, de actrice of acteur neemt de kinderen mee naar de boerderij en laat ze speuren in elke kamer naar een verhaal om zelf te spelen.
Duur: 60 minuten.
Kosten: €70,-

Groep 3-4 | Helden 
Alle helden verzamelen zich en bundelen hun krachten om zelf een toneelstuk te maken en te presenteren voor held-genoten.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

Groep 5-6 | Spreek woorden  
Kinderen leren spraakmakende scènes met en over spreekwoorden te maken en te presenteren.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

Groep 7-8 | SF-Spotlight
Kinderen leren een eigen reclamespot te maken over het innovatieve wereldverbeterende product dat ze zelf ontwikkelen.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

 Lees meer..
Uitverkocht
recente activiteiten
initiatief van